ZÜBLIN

Populære

Pionerprojekt 5: OnSite

OnSite Hvad er det løsningen gør? Kort fortalt forbinder On...

Intet kryptisk ved kryptovaluta

Selvom kryptovaluta udnyttes af it-kriminelle og andre banditter, er der ikke noget uldent ved selve møntfoden. Faktisk...

Podcast: Blockchain og en halv milliard sensorer

Vi har, som en del af projektet Byggeriets Blockchains, udgivet vores andet podcast-afsnit. I dette afsnit, der...
Mayes Ali
Arbejder med digitalisering hos Züblin A/S. Jeg brænder for at bringe innovation og teknologi til byggebranchen.

ZÜBLIN A/S er en dansk entreprenørvirksomhed og en del af STRABAG – en af de førende europæiske teknologikoncerner i bygge- og anlægsbranchen. Vores ydelser dækker alle områder inden for fundering, anlægsbeton, infrastruktur og nøglefærdigt byggeri. Vi stiller medarbejdere, materialer og maskiner til rådighed og realiserer komplekse bygge- og anlægsprojekter til den aftalte tid, i den højeste kvalitet og til en konkurrencedygtig pris.

Vi baserer vores arbejde på engagement og knowhow fra 75.000 koncernmedarbejdere, der arbejder i teams og udveksler viden på tværs af landegrænser. Som en del af dette netværk af internationale enheder tilbyder vi en samlet løsning i højeste kvalitet – fra design og planlægning til udførelse og drift.

Vi tror på, at samarbejde er vejen til succes og arbejder ud fra mottoet TEAMS WORK. Med udgangspunkt i ZÜBLIN teamconcept indgår vi i forpligtende og tillidsfulde partnerskaber, og gennem tidlig involvering er vi medvirkende til at udvikle og optimere de projekter, vi udfører. Vi er med fremme i digitaliseringen af bygge- og anlægsbranchen og har udviklet vores egen planlægningsmetode BIM 5D®, der digitaliserer og effektiviserer vores planlægnings- og beslutningsprocesser.

Blockchain er en spændende teknologi, der er på vej ind i mange brancher. Teknologien bliver allerede brugt i fødevareindustrien og shippingindustrien, hvor der er meget inspiration at hente. ZÜBLIN er med i Byggeriets Blockchains, fordi vi kan se et stort potentiale i teknologien.  Blockchains understøtter den måde, vi samarbejder på i byggebranchen, da det er en distribueret teknologi, der understøtter åben vidensdeling og kommunikation. Blockchain giver ligeledes en spændende mulighed for at adressere nogle af byggeriet udfordringer, som bæredygtighed, genanvendelse, produktivitet og manglende vidensopsamling omkring vores byggerier.

Vi ser en værdi i at indsamle data og information omkring en bygningsdel, så det bliver tilgængeligt for alle samarbejdspartnere ift. tilbud, logistik, montering, drift og vedligehold samt genanvendelse. Vi er både nysgerrige og glade for at være med fra start på denne spændende Blockchain-rejse. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste

Non-fungible tokens: sådan laver man en NFT

Hvis du kommer fra scrapbogen for projektet Byggeriets Blockchains og NFT-værkstedet, så vil du sikkert gerne bare...

Afslutningskonference for Byggeriets Blockchains

Projektet med Byggeriets Blockchains er ved at blive afsluttet. I den anledning inviterer vi alle interesserede til at deltage i afslutningskonferencen, der...

Whitepaper: IoT

Vi skriver på livet løs, og whitepaperet er snart færdigt! Kom igen inden længe!

Scrapbog: Byggeriets Blockchains

Projektet er færdigt, og vi har lavet en scrapbog for at vise og fortælle hvad vi har gjort og lært. Scrapbog er...

DI Business: Del de dyre og grønne gravemaskiner

DI Business udgav i Januar 2022 en artikel om pionerprojektet OnSite, med GSV's tanker og forhåbninger for projektet. Du kan downloade artiklen...

Flere udvalgte artikler

Mere fra samme skribent