Solar

Populære

Pionerprojekt 5: OnSite

OnSite Hvad er det løsningen gør? Kort fortalt forbinder On...

Intet kryptisk ved kryptovaluta

Selvom kryptovaluta udnyttes af it-kriminelle og andre banditter, er der ikke noget uldent ved selve møntfoden. Faktisk...

Podcast: Blockchain og en halv milliard sensorer

Vi har, som en del af projektet Byggeriets Blockchains, udgivet vores andet podcast-afsnit. I dette afsnit, der...
Hugo Dorph
Chief Commercial Officer hos Solar med passion for digitale løft af produktivitet, bæredygtighed og samarbejde i byggebranchen.

Solar er en markedsledende sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi med hovedkontor i Danmark og datterselskaber i Norge, Sverige, Holland og Polen. 

Vores danske centrallager på 45.000 m2 lagerfører mere end 215.000 artikler inden for el- og vvs-installation, ventilation, automation, sikring, kommunikation, belysning, kabler, værktøj & befæstelse og klima & energi.

Vi leverer til såvel dagligt vedligehold og service som industriforsyningsamt små og store byggeprojekter. Vi gør det enkelt at skaffe de rette materialer og servicerer vores kunder med passion for produktivitet: Om det gælder 1-times leverancer af bestillinger via Solar-app’en, så håndværkere kan slippe for at tage turen til butikken, teknisk kompetence, uddannelse og know-how der hurtigt og effektivt sikrer den bedste løsning for slutkunden eller værdiskabende byggepladslogistik koordineret i forhold til byggeriets fremdrift for at sikre projektterminer og -budgetter. 

Solar har en lang tradition for at udfordre status quo med fokus på at udvikle både vores egen og vores kunders virksomhed. Vi har en markedsledende digital ordreandel, en høj grad af automatisering og tætte partnerskaber med udvalgte start-ups, der driver den digitale innovation fremad inden for byggeriet. 

Vi kan se et kæmpe produktivitetspotentiale i et tættere samarbejde på tværs af byggeriets værdikæde. Vi tror på åbne standarder, konkrete løsninger, det lange perspektiv og en agil, interaktiv tilgang. Derfor er det naturligt for Solar at bidrage med vores kompetence, nysgerrighed og engagement til Byggeriets Blockchains, med særligt fokus på DigitalBEAst – Byggebranchens Materialelogistik på Blockchain. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste

Non-fungible tokens: sådan laver man en NFT

Hvis du kommer fra scrapbogen for projektet Byggeriets Blockchains og NFT-værkstedet, så vil du sikkert gerne bare...

Afslutningskonference for Byggeriets Blockchains

Projektet med Byggeriets Blockchains er ved at blive afsluttet. I den anledning inviterer vi alle interesserede til at deltage i afslutningskonferencen, der...

Whitepaper: IoT

Vi skriver på livet løs, og whitepaperet er snart færdigt! Kom igen inden længe!

Scrapbog: Byggeriets Blockchains

Projektet er færdigt, og vi har lavet en scrapbog for at vise og fortælle hvad vi har gjort og lært. Scrapbog er...

DI Business: Del de dyre og grønne gravemaskiner

DI Business udgav i Januar 2022 en artikel om pionerprojektet OnSite, med GSV's tanker og forhåbninger for projektet. Du kan downloade artiklen...

Flere udvalgte artikler

Mere fra samme skribent