Solar

Populære

Intet kryptisk ved kryptovaluta

Selvom kryptovaluta udnyttes af it-kriminelle og andre banditter, er der ikke noget uldent ved selve møntfoden. Faktisk...

Podcast: Blockchain og en halv milliard sensorer

Vi har, som en del af projektet Byggeriets Blockchains, udgivet vores andet podcast-afsnit. I dette afsnit, der...

Kickoff event: Byggeriets Blockchains

’Byggeriets Blockchains’ er et nyt projekt, der skal undersøge, om datadeling gennem blockchain kan skabe værdi og...
Hugo Dorph
Chief Commercial Officer hos Solar med passion for digitale løft af produktivitet, bæredygtighed og samarbejde i byggebranchen.

Solar er en markedsledende sourcing- og servicevirksomhed inden for el, vvs, industri og klima/energi med hovedkontor i Danmark og datterselskaber i Norge, Sverige, Holland og Polen. 

Vores danske centrallager på 45.000 m2 lagerfører mere end 215.000 artikler inden for el- og vvs-installation, ventilation, automation, sikring, kommunikation, belysning, kabler, værktøj & befæstelse og klima & energi.

Vi leverer til såvel dagligt vedligehold og service som industriforsyningsamt små og store byggeprojekter. Vi gør det enkelt at skaffe de rette materialer og servicerer vores kunder med passion for produktivitet: Om det gælder 1-times leverancer af bestillinger via Solar-app’en, så håndværkere kan slippe for at tage turen til butikken, teknisk kompetence, uddannelse og know-how der hurtigt og effektivt sikrer den bedste løsning for slutkunden eller værdiskabende byggepladslogistik koordineret i forhold til byggeriets fremdrift for at sikre projektterminer og -budgetter. 

Solar har en lang tradition for at udfordre status quo med fokus på at udvikle både vores egen og vores kunders virksomhed. Vi har en markedsledende digital ordreandel, en høj grad af automatisering og tætte partnerskaber med udvalgte start-ups, der driver den digitale innovation fremad inden for byggeriet. 

Vi kan se et kæmpe produktivitetspotentiale i et tættere samarbejde på tværs af byggeriets værdikæde. Vi tror på åbne standarder, konkrete løsninger, det lange perspektiv og en agil, interaktiv tilgang. Derfor er det naturligt for Solar at bidrage med vores kompetence, nysgerrighed og engagement til Byggeriets Blockchains, med særligt fokus på DigitalBEAst – Byggebranchens Materialelogistik på Blockchain. 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste

BBC ACCELERATE

Byggeriets Blockchains - Accelerate Gennem de seneste to år har 6 pionerprojekter med...

6 x Springboards

Hvad er springboards?Hen over tre dage inviteres virksomheder og organisationer til at høre om og spørge ind til de seks pionerprojekter. Formålet er at teame...

Whitepaper: Blockchain Consortium Approach

Et af resultaterne fra pionerprojektet Digital BEAst, der handler om materialelogitisk i byggebranchen, og som er udført af Solar i samarbejde med...

De seks pionerprojekter

Her er link til de seks pionerprojekter: Pionerprojekt 1: BuildTrust Pionerprojekt 2: Digital...

En beretning om vejen til Eldorado for IoT data

IoT Audit eller ”Spotify for IoT data” er en af seks cases i projektet Byggeriets Blockchains der er støttet af Industriens Fond. Casen er...

Flere udvalgte artikler

Mere fra samme skribent