BBC ACCELERATE

Populære

Pionerprojekt 5: OnSite

OnSite Hvad er det løsningen gør? Kort fortalt forbinder On...

Intet kryptisk ved kryptovaluta

Selvom kryptovaluta udnyttes af it-kriminelle og andre banditter, er der ikke noget uldent ved selve møntfoden. Faktisk...

Podcast: Blockchain og en halv milliard sensorer

Vi har, som en del af projektet Byggeriets Blockchains, udgivet vores andet podcast-afsnit. I dette afsnit, der...
Marcus Frostholm
Projektmedarbejder hos Smith Innovation. Sociolog og byplanlægger med stor interesse for byggeriets udvikling og byer for mennesker.

Byggeriets Blockchains – Accelerate

Gennem de seneste to år har 6 pionerprojekter med hver sit fokus arbejdet med at udvikle blockchainløsninger målrettet byggebranchen. Resultatet er 6 funktionelle, igangværende teknologier, der på forskellig vis forsøger at løse nogle af de centrale udfordringer, der præger byggebranchen inden for bl.a. cirkulær økonomi, produktivitet og samarbejde. 

I takt med at BBC-projektet går ind i sin afsluttende fase, går pionerprojekterne over i acceleratorfasen. Det betyder at det nu bliver muligt for virksomheder og organisationer at deltage i videreudviklingen og kommercialiseringen af blockchainløsningerne.

Du kan deltage på to måder:

  • Springboards: Er du nysgerrig og vil gerne høre mere om pionerprojekterne, møde parterne bag og har du måske endda en forventning om, at din virksomhed eller organisation kan bidrage til videreudviklingen og kommercialiseringen af blockchainløsningerne, så er BBC Spring Boards noget for dig. Læs mere om BBC Spring Boards og hvordan du kan deltage her.
  • Hackathon: Vil du blive klogere på pionerprojekterne og Blockchains, eller er du allerede Blockchain-haj og er ved at koge over af gode idéer, så deltag i BBC Hackathon, hvor hvert af de seks pionerprojekter stiller med udfordringer, som skal hackes. Læs mere om BBC Hackathon og hvordan du kan deltage her.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste

Non-fungible tokens: sådan laver man en NFT

Hvis du kommer fra scrapbogen for projektet Byggeriets Blockchains og NFT-værkstedet, så vil du sikkert gerne bare...

Afslutningskonference for Byggeriets Blockchains

Projektet med Byggeriets Blockchains er ved at blive afsluttet. I den anledning inviterer vi alle interesserede til at deltage i afslutningskonferencen, der...

Whitepaper: IoT

Vi skriver på livet løs, og whitepaperet er snart færdigt! Kom igen inden længe!

Scrapbog: Byggeriets Blockchains

Projektet er færdigt, og vi har lavet en scrapbog for at vise og fortælle hvad vi har gjort og lært. Scrapbog er...

DI Business: Del de dyre og grønne gravemaskiner

DI Business udgav i Januar 2022 en artikel om pionerprojektet OnSite, med GSV's tanker og forhåbninger for projektet. Du kan downloade artiklen...

Flere udvalgte artikler

Mere fra samme skribent