Industriens Fond

Populære

Intet kryptisk ved kryptovaluta

Selvom kryptovaluta udnyttes af it-kriminelle og andre banditter, er der ikke noget uldent ved selve møntfoden. Faktisk...

Podcast: Blockchain og en halv milliard sensorer

Vi har, som en del af projektet Byggeriets Blockchains, udgivet vores andet podcast-afsnit. I dette afsnit, der...

Kickoff event: Byggeriets Blockchains

’Byggeriets Blockchains’ er et nyt projekt, der skal undersøge, om datadeling gennem blockchain kan skabe værdi og...

Industriens Fond er en privat uafhængig fond, der arbejder for at styrke dansk erhvervslivs konkurrenceevne. Vi ønsker særligt at styrke virksomhedernes vækst ved at udvikle og støtte projekter med fokus på:

  • At internationalisere – det vil sige at øge virksomhedernes mulighed for at deltage i den internationale økonomi.
  • At skabe og bringe viden i anvendelse – det vil sige at sikre virksomhedernes kendskab til og konkrete anvendelse af ny viden.
  • At introducere nye teknologier – det vil sige at styrke virksomhederne i hurtigere og med større sikkerhed at kunne implementere nye teknologier.
  • At innovere – det vil sige at understøtte virksomhedernes kapacitet til at forny sig.
  • At sikre relevante kompetencer – det vil sige at sikre virksomhederne adgang til et stort og kvalificeret udbud af arbejdskraft.

Det er af denne grund, at vi har valgt at være hovedsponser til projektet omkring blockchains. Blockchains særlige evne til at validere dataudveksling, samt at automatisk og systematisk at opsamle og fastholde data skabt i forsyningskæder, kan skabe synlighed og kvalitet på tværs af virksomhedsgrænser. Projektet omkring blockchains vil igennem otte usercases fra byggeriets ”hverdag” højne produktiviteten inden for konkrete områder ved at fastslå potentiale, barrierer og videre investeringer. 

Målgruppen er den samlede byggebranche med særligt fokus på producenter, entreprenører og rådgivere, der ved hjælp af produktivitetsforbedringer kan skabe merværdi for kunderne.

Previous articleBehind the scenes med HD Lab
Next articleDI Byg

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Seneste

BBC ACCELERATE

Byggeriets Blockchains - Accelerate Gennem de seneste to år har 6 pionerprojekter med...

6 x Springboards

Hvad er springboards?Hen over tre dage inviteres virksomheder og organisationer til at høre om og spørge ind til de seks pionerprojekter. Formålet er at teame...

Whitepaper: Blockchain Consortium Approach

Et af resultaterne fra pionerprojektet Digital BEAst, der handler om materialelogitisk i byggebranchen, og som er udført af Solar i samarbejde med...

De seks pionerprojekter

Her er link til de seks pionerprojekter: Pionerprojekt 1: BuildTrust Pionerprojekt 2: Digital...

En beretning om vejen til Eldorado for IoT data

IoT Audit eller ”Spotify for IoT data” er en af seks cases i projektet Byggeriets Blockchains der er støttet af Industriens Fond. Casen er...

Flere udvalgte artikler

Mere fra samme skribent